Solidariteti i Shembullit të Prodhimit Special nga Pharmactive

Pharmactive duke prodhuar ilaç dhe posaçërisht antiseptikë dore; Do të paraqesë si mbështetje pa kushte 55 mijë copë prej një litër dhe 100 mijë 60 ml antiseptikë të dorës për punonjësit e kujdesit shëndetësor.Kompania gjithashtu pranë ofruesve të kujdesit shëndetësor në të gjithë Turqinë; ka dërguar 1.500 copë "Pako për Nevoja të Urgjencës" të cilat përmbajnë syze mbrojtëse, maskë, doreza, antiseptik dore dhe përparëse mbrojtëse.

Shkarko >

RRİTJA E BASHKËPUNİMİT FARMACEUTİK ME CHIESI

Chiesi dhe Pharmactive me bashkëpunimin që filluan në vitin 2018 po zgjerojnë strategjinë e tyre të përbashkët të marketingut dhe prodhimit . Kompania Chiesi Turqi gjatë një periudhe 10 vjeçare funksionon aktivitet në Turqi si kompani ndërkombëtare farmaceutike me qënder në Itali, si pjesë e strategjive për të përmirësuar investimet lokale, ka nënshkruar një marrëveshje të prodhimit vendor për medikamente nazal steroide me substancën aktive Pharmactiv me beclomethasone. Në ceremoninë e nënshkrimit  te objektit te prodhimit farmaceutik te ilaçit Pharmactiv në Cerkezkoy kane marre pjese se bashku me ekipet menaxhuese të dy kompanive  Drejtori i Pergjithshem i Chiesi në Turqi  Umut Meriç dhe Kryetari i Bordit Drejtues Pharmactiv Haluk Sanchez.

Shkarko >

UDHËHEQËSİ BOTËROR NË İNOVACİON FARMACEUTİKE KA KRYER İNVESTİMİN E SAJ TË PARË NË TURQİ

Gilead Sciences,kompania shumëkombëshe e shkencës e cila renditet e para në indeksin e inovacionit në industrinë farmaceutike 2019, në përputhje me përparësitë strategjike të prodhimit vendor të shtetit,do të prodhojë në Turqi ilaçet më inovative dhe shpëtuese të jetës. Turqia, ne lidhje me ilaçet Gilead Sciences te cilat prodhohen aktualisht , do të jetë baza e tretë e prodhimit pas Kanadasë dhe Irlandës.Me nënshkrimin e marrëveshjes se  bashkëpunimit te Gilead Sciences Turqi,me  Pharmactiv İlaç për prodhimin lokal në të ardhmen do te arrij ne situaten e prodhimit per  më shumë se 70% të qarkullimit total në Turqi.

Shkarko >

PHARMACTIVE NË SHQIPËRI

Pharmactive, një nga kompanitë lidere të Turqisë në industrinë farmaceutike, hap zyrën e saj të përfaqësimit në Shqipëri. Eksportet e produkteve farmaceutike në 35 vende, veçanërisht në vendet e BE-së janë një përpjekje për të ndërtuar shoqëri më të shëndetshme. "Pharmactive" do të ofrojë 19 produkte farmaceutike në 13 fusha trajtimi në Shqipëri.

Shkarko >

PHARMACTIVE BASHKOI FORCAT ME CHIESI

Kompania ndërkombëtare farmaceutike "Chiesi", me seli në Itali, ka operuar në Turqi për mbi 10 vjet dhe tani po e zgjeron gamën e produkteve të saj brenda grupit të kujdesit shëndetësor parësor.

Shkarko >

VËLLAZËRIA BIOTEKNOLOGJIKE

"Pharmactive" u bë kompania e parë turke me kapital tërësisht vendor që nisi një partneritet investimi me "Polus", e cila shquhet për produktet e veta novatore në Korenë e Jugut - ky vend përdor teknologjinë më të avancuar në botë për zhvillimin dhe prodhimin e barnave biologjike nga qelizat staminale. Të dyja kompanitë kanë rënë dakord për të ngritur një objekt prodhimi në Turqi.

Shkarko >

PHARMACTIVE" NË EVROPË

"Pharmactive", një nga kompanitë farmaceutike lider në vendin tonë, me kapital 100% vendor, sapo ka filluar eksportin drejt shteteve evropiane, pas shteteve të Lindjes së Mesme, Ballkanit dhe Azisë.


Shkarko >

VIZITË DOMETHËNËSE NGA PHARMACTIVE

Grupi vullnetar mjekësor i "Pharmactive" u takua me fëmijët që trajtoheshin në Spitalin Kërkimor dhe të Trajnimit "Okmeydanı". Fëmijëve nga e gjithë Turqia iu dhanë dhurata për festat.

Shkarko >

MJESHTRI I MJESHTËRVE VIZITOI CERMODERN

Nën sponsorizimin e "Pharmactive", ekspozita më gjithëpërfshirëse retrospektive e përgatitur deri më sot në Turqi e veprave të Bedri Rahmi Eyüboğlu bashkoi artdashësit e Ankarasë në "Cermodern".


Shkarko >

EU GMP SERTİFİKAMIZ YENİLENDİ

Pharmactive, Alman Sağlık Bakanlığı otorite denetimini 2. kez başarıyla tamamladı. Nisan ayında gerçekleştirilen denetimde tam not alan Pharmactive, katı ve likit formdaki üretim hatları için açılımı Avrupa Birliği İyi Üretim Uygulamaları olan EU GMP sertifikasını yenilemeye hak kazandı.