Pharmactive Headoffice

Behind Pharmactive's success is happiness of employees!

The Pharmactive headquarters building is designed with an understanding maximizing the communication between employees, making use of all the possibilities of current technology. In designs where mobility, one of the advantages of our age, is kept at the forefront, spaces that allow working in different places are created.

In order to increase interaction on the office floors, the open office principle is adopted; instead of walls that cut off communication and narrow the space, glass partitions that strengthen the sense of togetherness and offer transparency are used. 

Employees are provided with the opportunity to work individually or as a group, whenever and wherever they want, with meeting and study rooms of different sizes on each floor.

In addition, Pharmactive's environmental sensitivity is emphasized in the office design, and the peaceful energy of green is utilized as much as possible. Everything from interior gardens to colorful cafes, from storage areas to lightings is thought out to the smallest detail and designed with care and devotion in order to provide a better working environment for employees. 

Additionally, Pharmaactive has been awarded the globally recognized Great Place to Work® "Great Workplace Certificate".

 

Stay Tuned, Stay Healthy


Your cookie information is kept on our website within the scope of the relevant legislation. For detailed information, you can reach the information text on Privacy and Protection of Personal Data.
More information